wiebenik info home contactIk kom met werktafels, mobiele houtoven, Italiaanse slingers, schortjes, servetjes, bordjes, muziek box (voor Italiaanse muziek) en gewenste ingrediënten op de afgesproken locatie. De gemiddelde aanwezige tijd van de pizzabakker(s) is circa 3 á 4 uur, afhankelijk van het aantal pizza’s. Pizza met een lach feesten zijn geschikt vanaf ongeveer 25 personen tot ongeveer 100 personen. Andere aantallen zijn uiteraard bespreekbaar. De kosten zijn afhankelijk van het aantal gasten en eventuele extra wensen. (indicatie; vanaf 390 euro excl. 9% BTW.)

Arrangementen

Diverse ingrediënten/mogelijkheden: Ham, salami, rauwe ham, Parmaham, pittige gehakt, spek, tonijn, ansjovis, zalm, kappertjes, olijven, mozzarella, kaas, verschillende soorten kazen, ananas, champignons, uien, tomaat, courgette en Rucola, flammenkuchen –pizza, vegetarisch en eventueel glutenvrij. Diversen Salades, complete pasta, verschillende soorten salade. Italiaanse hapjes-mozzarella/tomaat stokjes, meloen met ham, spinaziebrood, bruschetta’s. Desserts-ijshoorntje - Tiramisu (evt. met citroen en limonchello)


Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3


Workshops

Wil je in een leuke sfeer lekker bezig zijn? Een workshop pizza bakken is gegarandeerd een sociale bezigheid. Vanaf 20 mensen kan je samen aan de slag…. Altijd al eens willen weten hoe je de perfecte pizza bakt? Volg dan een workshop pizza bakken. We vertellen hoe je goed pizzadeeg maakt. Dit kan je in groepjes uitvoeren. Ook zullen we de ingrediënten voor de saus bespreken. Ondertussen gaan we de houtoven op temperatuur brengen, deze moet ongeveer 350 graden Celsius worden. Van het gerezen pizzadeeg gaan we “opbollen” en wordt per +/- 165 gram een pizza bol gemaakt. Van de pizza bol (die wij zelf meenemen vanwege de rusttijd) maken we dan een pizzabodem, dit kan met of zonder deegroller. De “professionals” kunnen uiteraard ook het deeg “slingeren”. Dan gaan we de pizza beleggen met verschillende ingrediënten. Daarna kan je proberen de pizza op de pizzaschep te krijgen om deze in de oven af te bakken. De pizza’s die klaar zijn na een paar minuten, worden in punten gesneden en verdeeld onder de cursisten. Zo kan iedereen genieten van een heerlijk stuk pizza tijdens de workshop. Het is ook mogelijk de workshop uit te breiden met bijvoorbeeld salades, Italiaanse hapjes en desserts.

Tijdsduur van een workshop is circa 3 uur. Voor workshops geldt een BTW tarief van 21%